Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 18. kesäkuuta 2011

Ekovillaa ja harvalautaa välipohjaan

Tänään aloitettiin villoittamaan välipohjaa Ekovillalla. Jo etukäteen oli tiedossa että villa on kohtuu sitkeää leikata (ja sitä se oli kun kokeilimme). Ekovilla suositteli Fishkarssin villavestä ja sellaisen myös hankinkin. Fishkars osoittautuikin veitseksi joka pystyi Ekovillaan hyvin. Itse leikkaukseen rakensimme appiukon vinkistä  pöydän jossa oli vaneri pohjalla johon tehtiin veitsen mentävä ura. Uran ylä ja alapuolelle laitoimme metallitangot johon kiinnitimme laudan jossa oli toinen ura. Tarkoituksena tällä oli se että leikkaus menisi suoraan. Uran vasemmalle ja oikealle puolelle ruuvasimme mitat jolloin molemmin puolin näkee villan katkaisu mitat pöydästä suoraan. Pöytä tuli koeponnistettua ja osoittautui erittäin toimivaksi. Leikkaus oli mittatarkka ja suora. Alla kuva leikkauspöydästä.


Saimme myös noin 1/3 osaa villoitettua yläpohjasta ja harvalaudatkin lyötiin kiinni tuolle osalle. Harvalaudoitus tulee 22x100 K300 jaolla. Päälle tulee 3-kerros kipsilevy jonka väliin 14mm lattialämmitysputket.

Ekovillaa oli melkoinen läjä paketteina vaikka tuntuikin että sitä ei juurikaan levyinä meille laiteta. Paketteja tuli noin 90 kappaletta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti