Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Pohjapiirrokset lisätty

Lisäsin kuvat talon alakerran ja yläkerran pohjapiirrustuksista. Myös 3d kuva julkisivusta takaa lisätty. Kuvat näkyvät diaesityksenä blogin laidassa (esityksestä voi myös klikata auki yksittäisen kuvan).

Lyhyt selvitys pohjapiirroksista:


Alakerrassa yksi huone josta olen kaavaillut ns. "jumppahuonetta". Huoneeseen tulee varaus myös videotykille ja kankaalle. Tekniseen tilaan sijoitetaan 1000 litran varaaja ja PILP tulee kodinhoitohuoneeseen (kuvan kohtaan PP). Portaiden alle tulee pieni komero sekä eteisestä tulee peililiukuovien taakse pieni säilytystila saunan lauteiden alle. Samaan tilaan tulevat myös jakotukit.

Yläkerrassa lasten sekä aikuisten makuuhuoneet sekä pieni työhuone. Suuremman makuuhuoneen ja työhuoneen väliin tulee seinään upotetut kaapit peililiukuoven taakse.

3 kommenttia:

 1. Miksei PILP tekniseen tilaan? Näyttäisi tilaa kuitenkin olevan.

  Onko saunasta ikkuna eteiseen liukuoven takana vai tulkitsenko kuvaa väärin? Kiva idea jos näin on.

  Jos sellaista haluaa, pienellä säädöllä voisi saada saunaan puukiukaan, kun hormi on noin lähellä.

  Mukavan näköinen pohja muuten, yläkerran vessaa olisin ehkä muuttanut sen verran että sinne olisi mahtunut suihku

  VastaaPoista
 2. Moro Harri ja kiitokset kommentista.

  Voi olla että PILP tulee tekniseen tilaan mikäli se sinne mahtuu maakylmäpatterin kanssa.

  Tulkitsit kuvaa väärin, saunan lauteiden alla on muurattu tila johon pääsee eteisen liukuoven kautta. Tähän tilaan tulee esim. jakotukit. Puukiuas tulee tottakait, mahdollisesti tuplahormiin tai yksittäiseen (omalla sulkupellillä). Puukiukaan kaveriksi tulee myös savukaasulämmöntalteenotto, josta lisää myöhemmin.

  VastaaPoista